Azja mistrzowska Fuzja SabukSan
Kurs dla dorosłych
20 grudnia 2018
Godzina: 17:30
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 230 ZŁ / OSOBA

Co przyrządzimy?

  • Pierś z Kaczki w sosie Hoisin z sianem z pora i pieczona dynią Hokaido
  • Słodkie puree z topinamburu i orzechów, z orientalnym coulisi galaretką z imbiru
  • Tatar z łososia z sosem wasabi i sainem z pora
  • Ostrygowy stirfry z krewetkami w ryżowym koszu.
  • Bulion kokosowo limonkowy z tajska bazylią i białą rybą.
  • Faszerowane kalmary grzybami schitake, łososiem i liściem limonki.

Informacje

Smaki Azji to nie tylko oryginalna kuchnia japońska, choć na niej skupimy się najbardziej. Tradycyjne, orientalne przysmaki kuszą niecodziennym smakiem oraz wymyślną, choć często prostą formą. 

Wspólnie weźmiemy udział w przyrządzaniu wszystkich dań z menu. Jedno, losowo wybrane, każdy z uczestników przygotuje samodzielnie w dwuosobowym zespole.

 

KUBA SKARŻYńsKI

Mistrz ognistego woka, artysta tepana i prekursor kreatywnych noodli. Zaczynał od pomocy przy mieszaniu domowego ciasta, spędzając w kuchni większość wolnego czasu. 5 lat w londyńskim Wagamama (z japońskiego - 'niegrzeczne dziecko”), obecnie na stałe w Sushi Garden. Pasjonat wyzwań bez zahamowań, a w szczególności rowerowego 'ostrego koła’.
Rezerwacja
Zasady, co do zasady, akceptuję i oświadczam, że przeczytane zostały starannie. Wszystko wiem i wszystko rozumiem. Mogę gotować!

Czas do kiedy można było zarezerwować wydarzenie właśnie przeminął.

Sprawdź pozostałe terminy. Wolne miejsca czekają!

Niestety nie mamy aż tylu wolnych miejsc na to wydarzenie. Spróbuj wprowadzić mniejszą ilość miejsc lub zadzwoń - chętnie pomożemy!

Sprawdź też pozostałe terminy. Wolne miejsca czekają!

Wyśmienicie, że chcesz do nas dołączyć! Aby zarezerwować, wypełnij formularz i wskaż ilość miejsc.
Azja mistrzowska Fuzja SabukSan
Kurs dla dorosłych
20 grudnia 2018
Godzina: 17:30
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 230
Ilość miejsc  
Rezerwuj i zapłać