Kuchnia śródziemnomorska
Kurs dla dorosłych
29 stycznia 2021
Godzina: 17:00
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 249 ZŁ / REZERWACJA

Menu

  • kalmary z risotto z małżami, z pieczoną papryką i maślanym sosem
  • sycylijska zupa rybna z owocami morza i czerwonym pesto
  • szaszłyki wołowe z mozzarellą, w boczku, z paprykowo-pomidorowym musem
  • quiche z krewetkami, kozim serem i suszonymi pomidorami
  • tiramisu

Informacje

Kuchnia śródziemnomorska swoim niepowtarzalnym smakiem podbiła kulinarny świat. Choć bazuje na prostych i sprawdzonych przepisach, w jej przygotowanie wkłada się mnóstwo serca i zaangażowania.
 
Szczególny cykl zajęć, dzięki którym poznamy tajniki przyrządzania potraw rodem z najbardziej popularnych, kulinarnych zakątków. Gotowanie w iście włoskim stylu!


Patryk Młynarczyk

'Z ziemi włoskiej do Polski’. Sercem oddany Italii, miłośnik naturalnych, sezonowych smaków, swoje doświdczenie zdobywał w Polsce i za granicą. Uwielbia kuchnię nowoczesną, z gotowaniem sous-vide oraz w azocie, bo… 'cooking is fun!’.