Kuchnia św. Mikołaja cz.2
Kurs dla dzieci
15 grudnia 2018
Godzina: 12:00
Czas trwania: 2 - 3 h
Cena: 119 ZŁ / OSOBA

Co przyrządzimy?

  • Piernik - świąteczne ciasto
  • Świąteczne Pierogi - degustowane na miejscu.
  • Pierogi - pakowanie i mrożenie, do odbioru po 24h
  • Barszcz z kiszonych buraków naszej produkcji  - degustacja
     

Informacje

Maluchy uwielbiają gotować! Próbują i wymyślają po swojemu, a z odrobiną pomocy uczą się czegoś nowego. Pomysłowe przepisy tworzymy właśnie dla nich.
 
Gotowanie dla najmłodszych, przez zabawę, rozwija samodzielne myślenie i wyzwala dziecięcą kreatywność. Efekty zaś smakują znakomicie! Cierpliwych rodziców zapraszamy do Sushi Garden.


Kasia Tokarska

Wesoła i pełna kulinarnych pomysłów. W Papryce od samego początku - dba o organizację i o wyśmienite samopoczucie gości. Na co dzień uwielbia gotować, stąd podpatruje z zapałem i uczy się od najlepszych. Jej słodka pasła to cukiernictwo! I ulubione słodycze, bo ‚życie nie może być gorzkie’.