Smaki Azji
Kurs dla dorosłych
28 września 2017
Godzina: 17:30
Czas trwania: 3-4 H
Cena: INDYWIDUALNIE

Menu

  • wieprzowina z ostrygami i kapustą
  • Cha Han z kurczakiem i krewetkami
  • ramen z kurczakiem, szpinakiem i bambusem
  • ebi raisu kare
  • nikuman z farszem z mielonej wieprzowiny i grzybami shiitake
  • gołąbek w pak choi z tatarem z łososia
  • stek z rzepy z kawiorem i chipsami
  • polędwica wieprzowa z imbirem

Informacje

Smaki Azji to nie tylko oryginalna kuchnia japońska, choć na niej skupimy się najbardziej. Tradycyjne, orientalne przysmaki kuszą niecodziennym smakiem oraz wymyślną, choć często prostą formą. 

Wspólnie weźmiemy udział w przyrządzaniu wszystkich dań z menu. Jedno, losowo wybrane, każdy z uczestników przygotuje samodzielnie w dwuosobowym zespole.

 

KUBA SKARŻYńsKI

Mistrz ognistego woka, artysta tepana i prekursor kreatywnych noodli. Zaczynał od pomocy przy mieszaniu domowego ciasta, spędzając w kuchni większość wolnego czasu. 5 lat w londyńskim Wagamama (z japońskiego - 'niegrzeczne dziecko”), obecnie na stałe w Sushi Garden. Pasjonat wyzwań bez zahamowań, a w szczególności rowerowego 'ostrego koła’.