Smaki Francji
Kurs dla dorosłych
07 lutego 2019
Godzina: 17:30
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 199 ZŁ / OSOBA

Menu

  • Delikatny camemmbert w kruchym cieście filo z aksamitnym sosem z dzikiej róży i zurawiny.
  • Lasyczna cebulowa podlewana winem zapieczona na grzance z serem emmentaler i świerzym tymiankiem.
  • Hiszpanskie małże w prostej odslonie z zaskakującym połączeniem.
  • Creppes suzettee cieniutkie nalesniki w połączeniu z filetowana pomarańczą i likierem.

Informacje

Kuchnia francuska urzeka kulinarnym kunsztem i różnorodnością wyszukanych smaków. Proste formy i zawsze świeże składniki w fantazyjnych zestawieniach. Niecodziennie dla codziennego podniebienia, w klasycznych i nowoczesnych odsłonach, w wykwintnej formie.

Wspólnie weźmiemy udział w przyrządzaniu wszystkich dań z menu. Jedno, losowo wybrane, każdy z uczestników przygotuje samodzielnie w dwuosobowym zespole.

 

Bartek Bursztyński

Inspirują go zmienne pory roku. I składniki wyjątkowe dla każdego miesiąca. Z nich tworzy i gotuje wymyślnym sposobem, najchętniej po polsku lub po francusku. Uwielbia jeść. Koniecznie z niecodziennym smakiem i przy akompaniamencie ulubionej muzki.
Rezerwacja
Zasady, co do zasady, akceptuję i oświadczam, że przeczytane zostały starannie. Wszystko wiem i wszystko rozumiem. Mogę gotować!

Czas do kiedy można było zarezerwować wydarzenie właśnie przeminął.

Sprawdź pozostałe terminy. Wolne miejsca czekają!

Niestety nie mamy aż tylu wolnych miejsc na to wydarzenie. Spróbuj wprowadzić mniejszą ilość miejsc lub zadzwoń - chętnie pomożemy!

Sprawdź też pozostałe terminy. Wolne miejsca czekają!

Wyśmienicie, że chcesz do nas dołączyć! Aby zarezerwować, wypełnij formularz i wskaż ilość miejsc.
Smaki Francji
Kurs dla dorosłych
07 lutego 2019
Godzina: 17:30
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 199
Ilość miejsc  
Rezerwuj i zapłać