Solidna porcja mięsa
Kurs dla dorosłych
29 marca 2018
Godzina: 17:30
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 199 ZŁ / OSOBA

Menu

  • omówienie i przygotowanie mięsa wołowego
  • teoria i techniki przyrządzania steków
  • przygotowanie klasycznych sosów
  • niekonwencjonalne sposoby podania ziemniaków

Informacje

Mięso to podstawa. Owszem, można bez, przywykliśmy jednak, iż definiuje smak większości znanych nam potraw. Steki zaś to iście królewski, mięsny, kulinarny kunszt. W Papryce do odkrycia dla każdego.
 
Solidna porcja mięsa to nowy cykl zajęć, na których nauczymy się, w jaki sposób przygotować, przyrządzić oraz odpowiednio podać ulubione potrawy mięsne wraz z wyśmienitymi dodatkami.


Patryk Młynarczyk

'Z ziemi włoskiej do Polski’. Sercem oddany Italii, miłośnik naturalnych, sezonowych smaków, swoje doświdczenie zdobywał w Polsce i za granicą. Uwielbia kuchnię nowoczesną, z gotowaniem sous-vide oraz w azocie, bo… ‚cooking is fun!’.