Solidna porcja mięsa
Kurs dla dorosłych
23 października 2021
Godzina: 17:00
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 249 ZŁ / REZERWACJA

Menu

  • omówienie i przygotowanie mięsa wołowego
  • teoria i techniki przyrządzania steków
  • techniki przyrządzania wołowego mięsa siekanego i mielonego
  • przygotowanie klasycznych sosów
  • niekonwencjonalne sposoby podania ziemniaków

Informacje

Mięso to podstawa. Owszem, można bez, przywykliśmy jednak, iż definiuje smak większości znanych nam potraw. Steki zaś to iście królewski, mięsny, kulinarny kunszt. W Papryce do odkrycia dla każdego. Przygotujemy, przyrządzimy i odpowiednio podamy ulubione potrawy mięsne wraz z dodatkami.

Polub nasz profil FB!

BARTEK BURSZTYŃSKI

Inspirują go zmienne pory roku. I składniki wyjątkowe dla każdego miesiąca. Z nich tworzy i gotuje wymyślnym sposobem, najchętniej po polsku lub po francusku. Uwielbia jeść. Koniecznie z niecodziennym smakiem i przy akompaniamencie ulubionej muzki.