Solidna porcja mięsa
Kurs dla dorosłych
28 stycznia 2022
Godzina: 17:00
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 249 ZŁ / REZERWACJA

Menu

  • omówienie i przygotowanie mięsa wołowego
  • teoria i techniki przyrządzania steków
  • techniki przyrządzania wołowego mięsa siekanego i mielonego
  • przygotowanie klasycznych sosów
  • niekonwencjonalne sposoby podania ziemniaków

Informacje

Mięso to podstawa. Owszem, można bez, przywykliśmy jednak, iż definiuje smak większości znanych nam potraw. Steki zaś to iście królewski, mięsny, kulinarny kunszt. W Papryce do odkrycia dla każdego. Przygotujemy, przyrządzimy i odpowiednio podamy ulubione potrawy mięsne wraz z dodatkami.

Polub nasz profil FB!

BARTEK BURSZTYŃSKI

Inspirują go zmienne pory roku. I składniki wyjątkowe dla każdego miesiąca. Z nich tworzy i gotuje wymyślnym sposobem, najchętniej po polsku lub po francusku. Uwielbia jeść. Koniecznie z niecodziennym smakiem i przy akompaniamencie ulubionej muzki.
Rezerwacja
Zasady, co do zasady, akceptuję i oświadczam, że przeczytane zostały starannie. Wszystko wiem i wszystko rozumiem. Mogę gotować!

Czas do kiedy można było zarezerwować wydarzenie właśnie przeminął.

Sprawdź pozostałe terminy. Wolne miejsca czekają!

Niestety nie mamy aż tylu wolnych miejsc na to wydarzenie. Spróbuj wprowadzić mniejszą ilość miejsc lub zadzwoń - chętnie pomożemy!

Sprawdź też pozostałe terminy. Wolne miejsca czekają!

Wyśmienicie, że chcesz do nas dołączyć! Aby zarezerwować, wypełnij formularz i wskaż ilość miejsc.
Solidna porcja mięsa
Kurs dla dorosłych
28 stycznia 2022
Godzina: 17:00
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 249
Ilość miejsc  
Rezerwuj i zapłać