Wege & fit
Kurs dla dorosłych
16 listopada 2018
Godzina: 17:30
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 199 ZŁ / OSOBA

PYSZNE i ZDROWE MENU

  • konfitura z dyni
  • chałka z dynią
  • sałatka z wędzonym majonezem
  • placki ziemniaczane z dynią
  • brownie z czerstwego chleba z bakaliami

Informacje

Kuchnia wege to nie tylko zdrowy sposób codziennego odżywiania. To styl życia, który z czasem stać się może jego napędowym mottem. Dosłownie, bo autor naszych zdrowych, wegetariańskich przepisów potrafi przebiec 100 mil!

Wspólnie weźmiemy udział w przyrządzaniu wszystkich dań z menu. Jedno, losowo wybrane, każdy z uczestników przygotuje samodzielnie w dwuosobowym zespole.

 

Przemysław Ignaszewski

Pasjonat biegania i kulinarny bloger. Łączy oba zainteresowania, tworząc własną wizję apetycznej i zdrowej, wegetariańskiej kuchni fit. Od 3 lat autor bloga Vegenerat Biegowy, pełnego żywieniowych atrakcji i sportowych przeżyć.