Włoska - kuchnia śródziemnomorska
Kurs dla dorosłych
12 października 2017
Godzina: 17:30
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 190 ZŁ / OSOBA

Menu

  • kalmary z risotto z małżami, z pieczoną papryką i maślanym sosem
  • sycylijska zupa rybna z owocami morza i czerwonym pesto
  • szaszłyki wołowe z mozzarellą, w boczku, z paprykowo-pomidorowym musem
  • quiche z krewetkami, kozim serem i suszonymi pomidorami
  • suflet czekoladowy z sosem waniliowym

Informacje

Kuchnia śródziemnomorska swoim niepowtarzalnym smakiem podbiła kulinarny świat. Choć bazuje na prostych i sprawdzonych przepisach, w jej przygotowanie wkłada się mnóstwo serca i zaangażowania.
 
Szczególny cykl zajęć, dzięki którym poznamy tajniki przyrządzania potraw rodem z najbardziej popularnych, kulinarnych zakątków. Gotowanie w iście włoskim stylu!


Patryk Młynarczyk

'Z ziemi włoskiej do Polski’. Sercem oddany Italii, miłośnik naturalnych, sezonowych smaków, swoje doświdczenie zdobywał w Polsce i za granicą. Uwielbia kuchnię nowoczesną, z gotowaniem sous-vide oraz w azocie, bo… 'cooking is fun!’.

Rezerwacja
Zasady, co do zasady, akceptuję i oświadczam, że przeczytane zostały starannie. Wszystko wiem i wszystko rozumiem. Mogę gotować!

Czas do kiedy można było zarezerwować wydarzenie właśnie przeminął.

Sprawdź pozostałe terminy. Wolne miejsca czekają!

Niestety nie mamy aż tylu wolnych miejsc na to wydarzenie. Spróbuj wprowadzić mniejszą ilość miejsc lub zadzwoń - chętnie pomożemy!

Sprawdź też pozostałe terminy. Wolne miejsca czekają!

Wyśmienicie, że chcesz do nas dołączyć! Aby zarezerwować, wypełnij formularz i wskaż ilość miejsc.
Włoska - kuchnia śródziemnomorska
Kurs dla dorosłych
12 października 2017
Godzina: 17:30
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 190
Ilość miejsc  
Rezerwuj i zapłać