Wyjątkowa wigilia
Kurs dla dorosłych
24 grudnia 2018
Godzina: 17:30
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 199 ZŁ / OSOBA

Menu

  • smażone trufle z łososia w panierce panko, z serkiem fromage
  • krem z pieczonych gruszek z pietruszką i cytrynową nutą
  • pieczony filet z łososia w cieście francuskim, z duszonym szpinakiem i szafranowym sosem
  • panettone – włoska świąteczna babka z kandyzowaną pomarańczą i rodzynkami

Informacje

Boże Narodzenie to czas magiczny. W atmosferze, zapachu oraz smaku przede wszystkim - Wigilia bowiem raz jest do roku! Uwielbiamy ją, celebrując i przyrządzając na swój własny sposób.
 
Odkryjemy, iż niecodzienne dania to coś więcej niż uznana tradycja, bo ta przecież nie musi być wciąż taka sama. Wasza radość i Wasza inwencja. Nasza zachęta na wyśmienite Święta!


Patryk Młynarczyk

'Z ziemi włoskiej do Polski’. Sercem oddany Italii, miłośnik naturalnych, sezonowych smaków, swoje doświdczenie zdobywał w Polsce i za granicą. Uwielbia kuchnię nowoczesną, z gotowaniem sous-vide oraz w azocie, bo… ‚cooking is fun!’.