Kuchnia Azjatycka
Kuchnia azjatycka zachwyca fuzją orientalnych smaków od Japonii i Wietnam przez Tajlandię, Koreę i pozostałe fascynyjące kulinarne rejony Azji. My zaś spróbujemy wszystkiego po trochu: aromatyczne regionalne zupy, piekielnie ostre przyprawy, soczyste egzotyczne owoce, a także szybkie dania uliczne, z których słynie Kambodża – to tylko kilka z naszych apetycznych, orientalnych pomysłów. Skosztujcie ich wszystkich!
Spróbuj kuchni azjatyckiej, jeśli lubisz:
- sushi i specjały japońskie, kurczaka, wołowinę, ostre i aromatyczne sosy oraz pikantne przyprawy, orientalne zioła, makaron, ryż, ryby i owoce morza, świeże warzywa i niecodzienne odmiany egzotycznych owoców
Klasyczne azjatyckie potrawy
- tajska zupa curry z krewetkami bbq,
- polędwica wieprzowa z imbirem,
- pad thai,
- smażony makaron w stylu tajskim,
- marynowane tofu z warzywami stir-fry,
- banana katsu z kokosowym sosem
Warsztaty tematyczne:
- Sushi od podstaw (wersja dla początkujących
- Sushi dla pasjonatów (wersja rozszerzona)
- Kuchnia Tajska (I,II,III)
- Uliczny Wietnam
- Smaki Azji
Jakub Skarżyński
‘Z ziemi włoskiej do Polski’. Sercem oddany Italii, miłośnik naturalnych, sezonowych smaków, swoje doświdczenie zdobywał w Polsce i za granicą. Uwielbia kuchnię nowoczesną, z gotowaniem sous-vide oraz w azocie, bo… ‚cooking is fun!’.
Sprawdź najbliższy termin warsztatów
Zapisz się już dziś!
Podaruj w prezencie VOUCHER
W prezencie dla najbliższych