Kuchnia AZJA

Kuchnia Azjatycka

Kuchnia azjatycka zachwyca fuzją orientalnych smaków od Japonii i Wietnam przez Tajlandię, Koreę i pozostałe fascynyjące kulinarne rejony Azji. My zaś spróbujemy wszystkiego po trochu: aromatyczne regionalne zupy, piekielnie ostre przyprawy, soczyste egzotyczne owoce, a także szybkie dania uliczne, z których słynie Kambodża – to tylko kilka z naszych apetycznych, orientalnych pomysłów. Skosztujcie ich wszystkich!

Spróbuj kuchni azjatyckiej, jeśli lubisz:

  • sushi i specjały japońskie, kurczaka, wołowinę, ostre i aromatyczne sosy oraz pikantne przyprawy, orientalne zioła, makaron, ryż, ryby i owoce morza, świeże warzywa i niecodzienne odmiany egzotycznych owoców

Klasyczne azjatyckie potrawy

  • tajska zupa curry z krewetkami bbq,
  • polędwica wieprzowa z imbirem,
  • pad thai,
  • smażony makaron w stylu tajskim,
  • marynowane tofu z warzywami stir-fry,
  • banana katsu z kokosowym sosem

Warsztaty tematyczne:

  • Sushi od podstaw (wersja dla początkujących
  • Sushi dla pasjonatów (wersja rozszerzona)
  • Kuchnia Tajska (I,II,III)
  • Uliczny Wietnam
  • Smaki Azji

Jakub Skarżyński

‘Z ziemi włoskiej do Polski’. Sercem oddany Italii, miłośnik naturalnych, sezonowych smaków, swoje doświdczenie zdobywał w Polsce i za granicą. Uwielbia kuchnię nowoczesną, z gotowaniem sous-vide oraz w azocie, bo… ‚cooking is fun!’.


Sprawdź najbliższy termin warsztatów

 

Zapisz się już dziś!

Podaruj w prezencie VOUCHER

W prezencie dla najbliższych