Kuchnia INDIE

Kuchnia Indyjska

Tak różnorodna, jak ogromne Indie, z wirtuozerską sztuką przyprawiania i aromatyzowania orientalnych potraw. Kuchnia indyjska to wyjątkowy wyrazisty smak, który porwie nas w wyjątkową kulinarną podróż od podróża Himalajów aż po ocean.

Co przyrządzimy?

  • chana masala – curry z ciecierzycy
  • kurczak changezi – kremowe, łagodne curry
  • pierożki samosa z farszem z ziemniaków i groszku
  • sos hari i raita z ogórkiem i miętą
  • mango lassi na słodki deser

OLA & MATEUSZ RESZKOWSCY

Małżeństwo pełne ekscytujących pasji, nie kulinarnych! Zapaleni podróżnicy i odkrywcy porywających smaków świata. Mateusz przyrządza zawodowo wyśmienite sushi, Ola zaś uwielbia wspinaczkę i uwiecznia ich wspólne nietuzinkowe przygody okiem wytrawnego fotografa. Oboje najlepiej czują się w kuchni, gdzie spędzają wolny czas. Zakochani w przepysznej Japonii, Arabii i Indiach!


Sprawdź najbliższy termin warsztatów

 

Zapisz się już dziś!

Podaruj w prezencie VOUCHER

W prezencie dla najbliższych