Kuchnia Indyjska
Tak różnorodna, jak ogromne Indie, z wirtuozerską sztuką przyprawiania i aromatyzowania orientalnych potraw. Kuchnia indyjska to wyjątkowy wyrazisty smak, który porwie nas w wyjątkową kulinarną podróż od podróża Himalajów aż po ocean.
Co przyrządzimy?
- chana masala – curry z ciecierzycy
- kurczak changezi – kremowe, łagodne curry
- pierożki samosa z farszem z ziemniaków i groszku
- sos hari i raita z ogórkiem i miętą
- mango lassi na słodki deser
OLA & MATEUSZ RESZKOWSCY
Małżeństwo pełne ekscytujących pasji, nie kulinarnych! Zapaleni podróżnicy i odkrywcy porywających smaków świata. Mateusz przyrządza zawodowo wyśmienite sushi, Ola zaś uwielbia wspinaczkę i uwiecznia ich wspólne nietuzinkowe przygody okiem wytrawnego fotografa. Oboje najlepiej czują się w kuchni, gdzie spędzają wolny czas. Zakochani w przepysznej Japonii, Arabii i Indiach!
Sprawdź najbliższy termin warsztatów
Zapisz się już dziś!
Podaruj w prezencie VOUCHER
W prezencie dla najbliższych