Kuchnia solidna porcja mięsa

Zajęcia solidna porcja mięsa

Mięso to podstawa. Owszem, można bez, przywykliśmy jednak, iż definiuje smak większości znanych nam potraw. Steki zaś to iście królewski, mięsny, kulinarny kunszt. W Papryce do odkrycia dla każdego. Przygotujemy, przyrządzimy i odpowiednio podamy ulubione potrawy mięsne wraz z dodatkami.

Spróbuj kuchni azjatyckiej, jeśli lubisz:

  • omówienie i przygotowanie mięsa wołowego
  • teoria i techniki przyrządzania steków
  • techniki przyrządzania wołowego mięsa siekanego i mielonego
  • przygotowanie klasycznych sosów
  • niekonwencjonalne sposoby podania ziemniaków

Patryk Młynarczyk

‘Z ziemi włoskiej do Polski’. Sercem oddany Italii, miłośnik naturalnych, sezonowych smaków, swoje doświdczenie zdobywał w Polsce i za granicą. Uwielbia kuchnię nowoczesną, z gotowaniem sous-vide oraz w azocie, bo… ‚cooking is fun!’.


Sprawdź najbliższy termin warsztatów

 

Zapisz się już dziś!

Podaruj w prezencie VOUCHER

W prezencie dla najbliższych