Zajęcia solidna porcja mięsa
Mięso to podstawa. Owszem, można bez, przywykliśmy jednak, iż definiuje smak większości znanych nam potraw. Steki zaś to iście królewski, mięsny, kulinarny kunszt. W Papryce do odkrycia dla każdego. Przygotujemy, przyrządzimy i odpowiednio podamy ulubione potrawy mięsne wraz z dodatkami.
Spróbuj kuchni azjatyckiej, jeśli lubisz:
- omówienie i przygotowanie mięsa wołowego
- teoria i techniki przyrządzania steków
- techniki przyrządzania wołowego mięsa siekanego i mielonego
- przygotowanie klasycznych sosów
- niekonwencjonalne sposoby podania ziemniaków
Patryk Młynarczyk
‘Z ziemi włoskiej do Polski’. Sercem oddany Italii, miłośnik naturalnych, sezonowych smaków, swoje doświdczenie zdobywał w Polsce i za granicą. Uwielbia kuchnię nowoczesną, z gotowaniem sous-vide oraz w azocie, bo… ‚cooking is fun!’.
Sprawdź najbliższy termin warsztatów
Zapisz się już dziś!
Podaruj w prezencie VOUCHER
W prezencie dla najbliższych