Przysmaki myśliwskie

Przysmaki Myśliwskie

Dania myśliwskie, z dziczyzną nieodzownie kojarzone, zachwycają smakiem i wysublimowanym przyrządzaniem. Niskotłuszczowe, o wysokich walorach odżywczych, w niecodziennej, popisowej formie. W naszych przepisach – zwierzyna gruba, drobna i dzikie ptactwo. Naturalnie, po myśliwsku!

Co przygotujecie??

  • rosół z perliczki z makaronem domowym i pieczonymi warzywami
  • gulasz z udźca jelenia w wiśniach, na kremowym purée
  • karczek z dzika z soczewicą i grzybami, w sosie z czerwonego wina
  • na słodko tarta z leśnych owoców pod leśną kruszonką

Każdy z uczestników przygotuje samodzielnie wszystkie dania z menu. Gotowanie uczcimy wspólną degustacją.

Bartosz Bursztyński

BARTEK BURSZTYŃSKI

KUCHARZ

Inspirują go zmienne pory roku. I składniki wyjątkowe dla każdego miesiąca. Z nich tworzy i gotuje wymyślnym sposobem, najchętniej po polsku lub po francusku. Uwielbia jeść. Koniecznie z niecodziennym smakiem i przy akompaniamencie ulubionej muzyki.


Sprawdź najbliższy termin warsztatów

 

Zapisz się już dziś!

Podaruj w prezencie VOUCHER

W prezencie dla najbliższych