Przysmaki Myśliwskie
Dania myśliwskie, z dziczyzną nieodzownie kojarzone, zachwycają smakiem i wysublimowanym przyrządzaniem. Niskotłuszczowe, o wysokich walorach odżywczych, w niecodziennej, popisowej formie. W naszych przepisach – zwierzyna gruba, drobna i dzikie ptactwo. Naturalnie, po myśliwsku!
Co przygotujecie??
- rosół z perliczki z makaronem domowym i pieczonymi warzywami
- gulasz z udźca jelenia w wiśniach, na kremowym purée
- karczek z dzika z soczewicą i grzybami, w sosie z czerwonego wina
- na słodko tarta z leśnych owoców pod leśną kruszonką
Każdy z uczestników przygotuje samodzielnie wszystkie dania z menu. Gotowanie uczcimy wspólną degustacją.
Bartosz Bursztyński
BARTEK BURSZTYŃSKI
KUCHARZ
Inspirują go zmienne pory roku. I składniki wyjątkowe dla każdego miesiąca. Z nich tworzy i gotuje wymyślnym sposobem, najchętniej po polsku lub po francusku. Uwielbia jeść. Koniecznie z niecodziennym smakiem i przy akompaniamencie ulubionej muzyki.
Sprawdź najbliższy termin warsztatów
Zapisz się już dziś!
Podaruj w prezencie VOUCHER
W prezencie dla najbliższych